Паста фарфалле була вперше приготована на початку XVI століття на півночі Італії: в Ломбардії і Емілії-Романьї. Фарфалле в перекладі з італійської означає метелик. Квадратні шматочки тіста, стислі посередині, дуже схожі на метеликів.
Фарфалле прекрасно поєднуються з насиченими ароматами і смаками. Спробуйте цю пасту з легкої овочевий або рибними соусами, молочні соуси, простий масляні соуси або додайте її в салаті.
ПРО ПРОДУКТ
коротка паста
З високоякісної пшениці твердих сортів
Готується 10 хвилин
Вага 500 г
ПЕРЕВАГИ ПРОДУКТУ
Відмінне джерело енергії
Низький глікемічний індекс: ви довше залишаєтеся ситими
Продукт багатий залізом і вітамінами групи В
Порада кухаря
Сіль робить смак паста насичена, але уникайте додавання масла - через нього соус стече з пастою.