Доска объявлений

ОБЪЯВЛЕНИЯ

    Подать Объявление       Мои Объявления       Поиск Объявлений UKR  

 Сельское хозяйство : Продовольствие : Другие продукты питания : Продают

Все объявления  
   Текст обьявления  |  Фото  |  Контакты

Прошутто - в перекладі з італійської мови означає "окіст", тобто - це шинка, зроблена з окосту, натерта смачними прянощами та сіллю. Щоб отримати окіст дуже високої якості, під нього спеціально відгодовують свиней, яких годують соковитими каштанами, а також сироваткою, що залишається після виробництва сиру "пармезан". В основному для прошутто використовують задні ноги свині, які спочатку проходять етап сухого засолювання. Пізніше ноги вялять не менше десяти місяців. В результаті отримуємо сухе, тверде мясо із чудовим смаком та ароматом. Прошуто категорично не можна обробляти термічно. Розмір шматків в середньому від 1 кг і до 1, 3 кг. Прошутто виробляють у багатьох італійських містах, проте найкраще його готують у Пармі. Цей мясний європейський продукт дуже знаменитий в нашій Україні. Не відкладайте ваш апетит на завтра, купуйте прошутто вже сьогодні на нашому сайті.

Рожеві тонкі скибочки мяса додають у безліч страв наприкінці готування, приправляють супи та юшки, або ж самостійно подають на тарілці під келих хорошого червоного вина. Підсилить апетит до прошутто інжир або кусочки свіжої дині. Для отримання найкращого смаку від прошутто, його рекомендують нарізати прозорими тонкими пластами.

Основні характеристики:

Виробник - Salumeo

Країна виробник - Італія

Вид за способом обробки - сиров'ялені

Тип м'яса - Свинина

Название продукта: Прошутто Sa
Адрес, улица: Львів
Вид торговли: В розницу
Цена: 360 Грн./кг.

 Фото:
Продовольствие Другие продукты питания, цена 360 Грн./кг., Фото
Телефон:3(809)6918473
E-mail: itа***@gmаil.соm
Место:Львовская область, Львов
Все объявления с этим телефоном
Все объявления с этим E-mail адресом
 
РаспечататьДата: 17.08.2019 14:48
Отослать другу
Напомнить
  Сообщить о нарушении

Доска Объявлений © ss.ua 2017  |  Вопросы по размещению объявления  |  Правила | RSS | API