Дошка оголошень

ОГОЛОШЕННЯ

    Подати Оголошення       Мої Оголошення       Пошук Оголошень RUS  

 Сільське господарство : Продовольство : Інші продукти харчування : Продають

Всі оголошення  
   Текст оголошення  |  Фото  |  Контакти

Прошутто - в перекладі з італійської мови означає "окіст", тобто - це шинка, зроблена з окосту, натерта смачними прянощами та сіллю. Щоб отримати окіст дуже високої якості, під нього спеціально відгодовують свиней, яких годують соковитими каштанами, а також сироваткою, що залишається після виробництва сиру "пармезан". В основному для прошутто використовують задні ноги свині, які спочатку проходять етап сухого засолювання. Пізніше ноги вялять не менше десяти місяців. В результаті отримуємо сухе, тверде мясо із чудовим смаком та ароматом. Прошуто категорично не можна обробляти термічно. Розмір шматків в середньому від 1 кг і до 1, 3 кг. Прошутто виробляють у багатьох італійських містах, проте найкраще його готують у Пармі. Цей мясний європейський продукт дуже знаменитий в нашій Україні. Не відкладайте ваш апетит на завтра, купуйте прошутто вже сьогодні на нашому сайті.

Рожеві тонкі скибочки мяса додають у безліч страв наприкінці готування, приправляють супи та юшки, або ж самостійно подають на тарілці під келих хорошого червоного вина. Підсилить апетит до прошутто інжир або кусочки свіжої дині. Для отримання найкращого смаку від прошутто, його рекомендують нарізати прозорими тонкими пластами.

Основні характеристики:

Виробник - Salumeo

Країна виробник - Італія

Вид за способом обробки - сиров'ялені

Тип м'яса - Свинина

Назва продукту: Прошутто Sa
Адреса, вулиця: Львів
Вид торгівлі: У роздріб
Ціна: 360 Грн./кг.

 Фото:
Продовольство Інші продукти харчування, ціна 360 Грн./кг., Фото
Телефон:3(809)6789143
E-mail: itа***@gmаil.соm
Місце:Львівська область, Львів
Всі оголошення з цим телефоном
Всі оголошення з цим E-mail адресою
 
РоздрукуватиДата: 17.08.2019 14:48
Надіслати другу
Нагадати
  Всі оголошення з цим телефоном

Дошка оголошень © ss.ua 2017  |  Питання з розміщення оголошення  |  Правила | RSS | API